4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Noordoostpolder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfsruimte onlangs te koop gezet in Noordoostpolder? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en geïnteresseerd in divers bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u aan ons zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed aanbieden en verzekerd zijn van een uitstekend aanbod. Van bedrijfshallen en kantoorpanden, tot logistiek vastgoed en hotels. Ons portfolio is divers en verzorgen een soepel verkooptraject vanaf uw aanvraag tot aan de overdracht bij de notaris. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Noordoostpolder? Laat dan uw gegevens middels het contactformulier.        

Een bedrijfsruimte in Noordoostpolder te koop gezet? Brownlake doet een aanbod

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op Marknesse, Espel, De Munt of elders in de Noordoostpolder? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Voor onze eigen vastgoedportefeuille zijn wij geïnteresseerd in elk type bedrijfsmatig vastgoed en zorgen daarom ook in alle gevallen voor een financieringsvrij aanbod. Zo zijn er geen onzekerheden omtrent het bod en weet u direct wat u kunt ontvangen. Omdat wij regelmatig aankopen realiseren en vervolgens zorgen voor een transformatie of renovatie, is de onderhoudsstaat van het betreffende pand, minder van belang. We bekijken graag de mogelijkheden en komen met een marktconform aanbod. Als beleggingsorganisatie zijn we tevens flexibel omtrent onze verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsruimte zowel direct als uitgesteld op te leveren en is inboedel bespreekbaar.  

Waarom uw bedrijfsruimte verkopen aan Brownlake?

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van een soepel verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken hoog in ons vaandel staan. Uiteraard zien we het belang van een uitstekend aanbod van een betrouwbare partner. Daarom brengen we ook te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud. Als verkopende partij heeft u daardoor direct zekerheid. Daarom hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Als u kiest voor Brownlake, dan kunt u rekenen op een ontzorgd verkooptraject tot aan de oplevering. Zo zijn beide partijen verzekerd van een fijne verkoop. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie omtrent onze werkwijze? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over hoe we werken en wat we voor u kunnen betekenen. Zo brengen we graag een vrijblijvend bod uit op uw bedrijfsruimte te koop in Noordoostpolder. Neem direct contact op via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod