4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Nissewaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Nissewaard? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op bedrijfsvastgoed. Bij ons kunt u terecht voor een vlotte verkoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsruimtes in alle staten van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, hebben wij een langetermijnvisie en verzekeren u van een uitstekend aanbod. Of het nu gaat om een kantoorpand, bedrijfshal, horecapand of een transformatie object. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht.           

Bedrijfsruimte in Nissewaard te koop staan? Brownlake doet graag een bod

Als landelijke opererende investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportfolio. Zo ook op de bedrijventerreinen van Nissewaard zijn wij actief. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op Molenwatering, Schenkel, Haven Noord of op de terreinen van Halfweg I t/m IV? Neem dan contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod. Zo brengen wij te allen tijde een bod uit zonder voorbehoud van financiering en is een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk. U hoeft daardoor nooit een langdurig verkooptraject in te gaan en u bespaart aanzienlijk op bijkomende kostenposten zoals een courtage, vast tarief of een andere provisie. Wij nemen de notariskosten tevens voor rekening.         

Waarom kiezen voor Brownlake?

Met een bewezen trackrecord, kennis en ervaring faciliteren we wekelijks vele aankopen van bedrijfsmatig vastgoed. Wij garanderen de beste verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject van elk type bedrijfsruimte. Dankzij onze hands-on mentaliteit hebben we het vermogen om snel te schakelen in het hele proces. Van een bezichtiging van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Nissewaard.      

Vrijblijvende aanvraag

Een aanvraag voor een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Nissewaard is vrijblijvend en geheel kosteloos. U kunt ons tijdens kantooruren contacteren op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. We kunnen u snel van dienst zijn en geven graag een toelichting omtrent onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod