4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Nijmegen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Nijmegen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfs onroerend vastgoed in alle staten kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van een soepele verkoop. We hebben als eindbelegger een lange beleggingshorizon en garanderen daarom ook het beste aanbod. Van een bedrijfsruimte met meerdere gebruiksdoeleinden, tot aan kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en hotels. Brownlake brengt in elke situatie het beste bod uit. 

Uw bedrijfsruimte in Nijmegen te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod

Staat uw bedrijfsruimte te koop op West-Kanaaldijk, Laarakker, Waalsprong of elders in Nijmegen of omstreken? Brownlake doet graag een bod en garandeert een vlot verkooptraject. Voor onze eigen vastgoedportfolio zijn wij actief op zoek naar diverse bedrijfsruimtes en kunnen daarom ook te allen tijde een bod doen zonder enig voorbehoud van financiering. Zo is de staat van onderhoud minder relevant en is ons aanbod tevens zonder voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Een directe verkoop aan Brownlake is zonder onzekerheden en vlot. Bijkomend voordeel is dat u ook aanzienlijk kunt besparen op kostenposten. Zo is de verkoop geheel vrij van een courtage of andere provisie en hoeft u geen andere makelaars- of notariskosten af te dragen. U kunt tevens rekenen op veel flexibiliteit omtrent onze verkoopvoorwaarden. Zo is het na aankoop mogelijk om uw bedrijfsruimte zowel direct als uitgesteld op te leveren. 

Waarom Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake mede door onze uitstekende verkoopvoorwaarden en flexibiliteit, maar ook omdat wij veel waarde hechten aan transparantie en communicatie. Met onze hands-on werkwijze kunnen we ook altijd snel schakelen in het proces. Van het opnemen van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van biedingen. Vervolgens ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering. Om die reden hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Zo ook in Nijmegen kunnen wij veel voor u betekenen.    

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Nijmegen? Laat uw gegevens achter via het online contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900. Voor vragen kunt u ons uiteraard ook per mail bereiken op info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod