4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein? Brownlake kan u als landelijk opererende vastgoedmaatschappij het beste aanbod garanderen. U kunt aan ons elk type bedrijfsmatig vastgoed aanbieden, ongeacht de staat van onderhoud. We maken graag een afspraak voor een opname en zorgen voor een vlotte taxatie. Of het nu gaat om een kantoorpand, loods, hotel of winkelpand. Brownlake faciliteert het gehele verkooptraject tot aan de oplevering. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter.

Bedrijfsruimte in Nieuwegein te koop? Brownlake doet een bod

Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan in Nieuwegein, dan kunt u van Brownlake direct een aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op de bedrijventerreinen Plettenburg, De Wiers en Het Klooster. Ook als u elders in de regio een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u uiteraard contact opnemen met ons. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging en kunnen op korte termijn zorgen voor een aanbod. Omdat wij uw bedrijfsruimte uit eigen middelen aankopen voor onze eigen beleggingsportefeuille, bent u direct verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of een bouwtechnische keuring. Zo hoeft u bij ons nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en zijn we altijd flexibel omtrent de verkoopvoorwaarden. Aangezien u kiest voor een directe verkoop aan ons, is er geen sprake van makelaars- en notariskosten. Zo kunt u ten opzichte van een regulier verkooptraject een aanzienlijk bedrag besparen.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Nieuwegein kiezen steeds meer verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor een directe verkoop aan Brownlake. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en enkel de beste verkoopvoorwaarden. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Ook voor uw bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein kunnen wij snel wat betekenen. Kiest u ook voor Brownlake?                 

Contact

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein, kunt u vandaag nog een aanvraag doen. Een aanvraag kunt u doen middels het contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900. We trachten binnen één werkdag uw pandgegevens te bespreken en zo te komen tot een uitstekend aanbod.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod