4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Midden-Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Midden-Groningen en wilt het betreffende pand op korte termijn verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw ruimte. Voor onze eigen vastgoedportfolio zijn wij altijd op zoek naar divers bedrijfsvastgoed en kunnen u het beste bod op uw bedrijfsruimte garanderen. Zo faciliteren wij regelmatig de verkoop van kantoorpanden, logistiek- en winkelvastgoed, bedrijfshallen en nog veel meer. Ongeacht de staat van de bedrijfsruimte kunt u altijd bij ons terecht voor een vrijblijvend aanbod.

Een bedrijfsruimte in Midden-Groningen te koop staan? Brownlake doet direct een bod

Zo ook in Midden-Groningen zijn wij actief op de diverse bedrijventerreinen. Op bedrijventerreinen zoals Eemspoort, Hoogezand-West en Rengers hebben wij als aankopen mogen realiseren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Midden-Groningen een bedrijfsruimte wilt verkopen, dan kunt u contact opnemen met ons. Wij brengen in alle gevallen direct een bod uit zonder enig financieringsvoorbehoud en uw bedrijfsruimte hoeft geen bouwtechnische onderzoek te ondergaan. Bij Brownlake heeft u als verkoper direct zekerheid en u bent tevens verzekerd van een kort verkooptraject, waarbij u geen makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. Op die manier kunt u een aanzienlijk bedrag besparen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om het betreffende pand weer te leasen na verkoop en is een uitgestelde oplevering tevens mogelijk. 

Waarom uw bedrijfsruimte verkopen aan Brownlake?

Beleggers en ondernemers kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden en ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen, bent u altijd verzekerd van een marktconform aanbod. Dankzij onze kennis van de markt en ervaring, faciliteren we dan ook te allen tijde een soepele verkoop, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo bent u altijd op de hoogte en bent u verzekerd van een fijne verkoop.       

Contact

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Midden-Groningen? Neem dan contact op met Brownlake. Wij streven ernaar om binnen één werkdag een aanbod uit te brengen. Bel 085 401 3900 of e-mail naar info@brownlake.nl voor meer informatie. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod