4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Middelburg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Middelburg? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in het aankopen van divers bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u aan ons elk type bedrijfsmatig vastgoed aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden en zorgen na aankoop voor een transformatie of renovatie. De onderhoudsstaat is daarom ook minder relevant. Van kantoorpanden en logistiek vastgoed, tot aan winkel- en zorgvastgoed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit.                

Bedrijfsruimte in Middelburg te koop staan? Brownlake faciliteert graag de verkoop

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op Arnestein, Mortiere, Stromenpoort en Ramsburg, kunt u vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Wij kunnen uw bedrijfsruimte binnen één werkdag taxeren en zorgen voor een uitstekend aanbod. Ons aanbod is vrij van financiering, omdat wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Zo zijn wij altijd actief op zoek naar divers bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio, zo ook in de regio Middelburg. Wilt u ingaan op ons voorstel? Dan kunt u rekenen op een vlotte verkoop. Als beleggingsmaatschappij hanteren wij flexibele verkoopvoorwaarden en bieden we veel mogelijkheden zoals een leaseback en uitgestelde oplevering. Daarnaast kunt u aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten, want een verkoop is geheel kosteloos. Er is dus geen sprake van een provisie, vast tarief of andere makelaars- of notariskosten.

Kiest u voor Brownlake?

Kiest u voor een directe verkoop aan Brownlake? Dan kiest u voor zekerheid. Wij hebben communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan, en hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken. Om die reden hebben dan ook vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij, zo ook in Middelburg. Met een hands-on werkwijze zorgen we ervoor dat uw bedrijfsruimte vlot is getaxeerd en verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo is de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Middelburg op termijn te realiseren en bent u verzekerd van een spoedige afwikkeling.

Neem contact op

Neem contact op met onze taxateurs voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Middelburg. We kunnen snel op locatie zijn voor een opname. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels het contactformulier of bel naar 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod