4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Meierijstad

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte in Meierijstad te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud, kunt verkopen. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en ander bedrijfsmatig vastgoed. Met onze langetermijnvisie brengen wij in alle gevallen een uitstekend aanbod en garanderen een zorgeloze verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Meierijstad. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen? Laat uw gegevens achter of neem contact op.

Uw bedrijfsruimte in Meierijstad te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod 

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfs onroerend goed, ongeacht het type of de staat van onderhoud. Zo ook in Meierijstad zijn wij actief en hebben al vele aankopen mogen realiseren. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein Molendijk, Molenakker, Nijnsel of De Dubbelen? Neem dan contact op met Brownlake, we kunnen u snel van dienst zijn. Ook als u elders in Meierijstad een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Zo brengen wij te allen tijde een bod uit dat geheel vrij is van financiering, zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring. Bent u akkoord gegaan met ons aanbod, dan kunt veel flexibiliteit verwachten. Zo is het mogelijk uw bedrijfsruimte zowel direct als uitgesteld op te leveren en bieden wij tevens de mogelijkheid tot terugverhuur. 

Waarom Brownlake?

Dankzij onze uitstekende verkoopwaarden, ervaring en trackrecord, kiezen steeds meer verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake. Zo ook in Meierijstad hebben wij vele aankopen mogen realiseren. Wij zorgen in alle gevallen voor een marktconform aanbod en kunnen de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn realiseren. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele traject. Van de opname van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van een uitstekend aanbod. Vervolgens ontzorgen wij verkopers volledig en zorgen voor een soepele afwikkeling.

Contact opnemen

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Meierijstad? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900. Tijdens een persoonlijk gesprek komen we graag meer te weten over het betreffende pand en geven u graag een toelichting op onze werkwijze.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod