4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Leiden

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Leiden? Brownlake kan uw bedrijfsruimte op korte termijn afnemen. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in divers bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportfolio. Zo opereren wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon. U bent daardoor verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Van bedrijfsruimtes zoals kantoorpanden en winkelvastgoed, tot aan horecapanden en zorgvastgoed. Brownlake doet graag een bod en zorgt een soepele afwikkeling.

Bedrijfsruimte in Leiden te koop? Brownlake brengt het beste aanbod

Omdat wij bedrijfsruimtes aankopen voor onze eigen vastgoedportfolio, kunnen wij in alle gevallen een financieringsvrij aanbod garanderen. Zo is er geen voorbehoud van financiering en is tevens een bouwtechnische keuring uitgesloten. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op Vlietzone-Midden, Cronesteijn of elders in Leiden? Neem dan vooral contact op met Brownlake. We kunnen op korte termijn zorgen voor een afname. Zo hoeft u bij ons nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in. U heeft immers direct een koper en een uitstekend bod dat vast staat. Wij bieden u tevens een geheel kosteloze verkoop. Zo is er nooit sprake van courtage, vast tarief of een andere provisie en hoeft u verder geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen. Daarnaast kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent de verkoopvoorwaarden en faciliteren wij na verloop eventueel een leaseback. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze flexibele verkoopvoorwaarden en vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces. Ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een soepele verkoop en zijn er nooit onzekerheden. We hebben communicatie en transparantie hoog in ons vaandel staan en met onze hands-on werkwijze ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen te allen tijde verzekerd van een fijne verkoop.

Vrijblijvende aanvraag

Uw bedrijfsruimte te koop in Leiden snel verkopen? Een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod kunt u eenvoudig doen via ons online contactformulier of neem telefonisch contact op via 085 401 3900. In een persoonlijk gesprek leggen we graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod