4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Houten

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Houten of wilt u binnenkort bedrijfsruimte aanbieden? Brownlake is als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, de aangewezen partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Als belanghebbende met een langetermijnvisie zorgen wij in alle gevallen voor een uitstekend aanbod. Wij bieden u een soepel verkooptraject, ongeacht het type of de onderhoudsstaat van het betreffende pand. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Houten? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Bedrijfsruimte in Houten te koop staan? Wij doen direct een aanbod

Of u nu bedrijfsruimte heeft staan op bedrijventerrein Molenzoom, De Koppeling, De Schaft of De Meerpaal. U kunt bij Brownlake direct een vrijblijvend aanbod ontvangen. Ook als u elders in Houten of omgeving bedrijfsmatig vastgoed wenst te verkopen, kunt u bij ons terecht. Zo brengen wij te allen tijde een financieringsvrij aanbod uit, omdat wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. Er is dus nooit sprake van enig voorbehoud van financiering en daarnaast hoeft het betreffende pand geen bouwtechnisch onderzoek te ondergaan. De verkoop van uw bedrijfsruimte aan ons, kan daarom ook op korte termijn worden gerealiseerd. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan zorgen wij voor een vlot verkooptraject waarbij we flexibel zijn in onze verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele makelaars- en/of notariskosten af te dragen.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Houten hebben vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. Als gespecialiseerd aankoper van divers bedrijfsmatig vastgoed, kunnen wij de vlotte verkoop van uw bedrijfsruimte faciliteren. Zo hechten wij veel waarde aan de gemaakte afspraken en kunt u rekenen op transparantie. Bij Brownlake weet u direct waar u aan toe bent en daarom hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons al gevonden als betrouwbare partner, zo ook in Houten.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Houten? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier of neem direct contact op. We geven u graag een toelichting en nemen de pandgegevens graag met u door. Neem telefonisch contact op met 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod