4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Hoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Hoorn en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van leegstaande bedrijfsruimtes, maar ook verhuurd bedrijfsvastgoed kunt u aanbieden. Wij zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Hoorn garanderen. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een zorgeloze verkoop.

Uw bedrijfsruimte in Hoorn te koop aangeboden? Brownlake doet een bod

Bent u in het bezit van een kantoorpand, bedrijfshal, woonwinkelpand, loods of ander soort bedrijfsruimte en wilt u de ruimte op korte termijn verkopen? U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend bod. Zo brengen wij in alle gevallen een bod uit zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. Op die manier kunnen wij uw bedrijfsruimte te koop in Hoorn op korte termijn realiseren, zonder enige onzekerheden. Omdat wij uw bedrijfsruimte zonder tussenkomst van derden aankopen, is er geen sprake van makelaars- of notariskosten. Zo kunt u ten opzichte van een regulier verkooptraject, aanzienlijk besparen op deze kostenposten. Wilt u de ruimte na verloop van tijd weer huren? Wij bieden in vele gevallen de mogelijkheid tot een leaseback.

Verkoop uw bedrijfsruimte aan Brownlake

Zo ook in de regio Hoorn kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake, omdat zij direct verzekerd zijn van enkel de beste verkoopvoorwaarden. Naast onze fijne verkoopvoorwaarden zorgen wij in alle gevallen voor een marktconform aanbod, ongeacht conjunctuurschommelingen. Met onze hands-on werkwijze kunnen we snel schakelen in het gehele verkooptraject. Van de opname van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele proces en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Contact

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen brengen op uw bedrijfsruimte te koop in Hoorn? Neem dan direct contact op of laat uw gegevens achter. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en trachten binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod