4.5/5

Bedrijfsruimte te koop in Hengelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Hengelo? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en realiseert door het hele land aankopen van divers bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u aan ons zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed aanbieden in alle staten van onderhoud. We maken graag een afspraak voor een opname en zorgen vervolgens voor het beste aanbod. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een zorgeloos verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. 

Bedrijfsruimte in Hengelo te koop? Brownlake garandeert het beste aanbod

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein Veldkamp, Oosterveld, Kanaalzone en de Westermaat, kunt u direct een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. Omdat wij als eindbelegger op zoek zijn naar bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille, beschikken wij te allen tijde over een langetermijnvisie en zijn we niet gevoelig voor economische omstandigheden. U bent daarom te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Hengelo. Ons aanbod is in alle gevallen vrij van financiering en zonder enig voorbehoud van een bouwkundige keuring. Daardoor heeft u als verkoper geen onzekerheden en is de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn te realiseren. Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden en hoeft u geen enkele makelaars- of notariskosten af te dragen.

Kiezen voor Brownlake

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van al uw bedrijfsvastgoed en bent u direct verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een geheel ontzorgt verkooptraject. Als betrouwbare verkooppartner hechten wij veel waarde aan de gemaakte afspraken en zetten we transparantie en communicatie centraal. Zo weet u direct waar u aan toe bent, en zijn er geen onzekerheden. Zo hebben wij al veel bedrijfsmatig vastgoed mogen aankopen. Dankzij onze lokale marktkennis en bewezen trackrecord kunnen wij ook snel wat betekenen voor uw bedrijfsruimte te koop in Hengelo. 

Contact 

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Hengelo, neemt u direct contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. We gaan direct aan de slag met uw aanvraag en trachten binnen één werkdag een bod uit te kunnen brengen. Bij vragen en andere zaken kunt u ons bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod