4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Hoogeveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfsruimte te koop in Hoogeveen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en is altijd op zoek naar divers bedrijfsvastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. Zo kunnen wij u als eindbelegger met een langetermijnvisie, het beste bod op uw bedrijfsruimte te koop in Hoogeveen brengen. U kunt aan ons, ongeacht de staat van onderhoud, elk type bedrijfsvastgoed aanbieden. We bekijken graag het betreffende pand en zorgen voor een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Bedrijfsruimte in Hoogeveen te koop? Brownlake doet een aanbod 

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerreinen zoals Buitenvaart, Noord B-Oost en elders in Hoogeveen, kunt u direct een bod ontvangen van Brownlake. Als beleggingsmaatschappij brengen wij te allen tijde een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of een voorafgaand bouwtechnische onderzoek. Zo zijn er geen onzekerheden en is de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Hoogeveen op korte termijn te realiseren. Na de aankoop van uw bedrijfsruimte zorgen wij voor een renovatie of een transformatie om het pand bruikbaar te maken voor andere doeleinden. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent de verkoopvoorwaarden en bieden wij tevens de mogelijkheid tot terugverhuur.

Een verkoop aan Brownlake

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed. We garanderen het beste aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en altijd een soepel verkooptraject. Met onze lokale marktkennis en vele gerealiseerde aankopen, kunnen wij snel schakelen in het gehele traject. Van de opname van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van biedingen. Daarna ontzorgen wij de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. Zo kunnen wij in alle gevallen een fijne verkoop waarborgen.    

Informatie aanvragen 

Wilt u weten hoe wij u snel van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter. We geven u graag een toelichting op onze werkwijze en hoe wij op korte termijn een aanbod kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Hoogeveen. Bij vragen kunt u ons tevens contacteren per e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod