4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Hollands Kroon

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs een bedrijfsruimte te koop gezet in Hollands Kroon? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en geïnteresseerd in uw vastgoed. Zo faciliteren wij wekelijks de verkoop van divers bedrijfsmatig vastgoed in alle onderhoudsstaten. Met een langetermijnvisie zijn we niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen en kunnen u daarom ook het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Hollands Kroon garanderen. Wat voor type bedrijfsruimte u ook wenst te verkopen, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht, zodat u verzekerd bent van een soepele afwikkeling.

Bedrijfsruimte in Hollands Kroon te koop gezet? Brownlake brengt direct bod uit

Bent u in het bezit van bedrijfsruimte in de regio Hollands Kroon en wilt u de ruimte graag verkopen? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang op korte termijn een vrijblijvend aanbod. Zo hebben wij als landelijk opererende vastgoedmaatschappij op bedrijventerreinen zoals Den Oever, Kruiswijk en Middenmeer al een verscheiden aantal verkopen mogen faciliteren. Als u een kantoorpand, bedrijfshal, loods en/of transformatieobject aan ons wilt verkopen, dan kunt u direct een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring ontvangen. Zo zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsruimtes voor onze eigen vastgoedportfolio en garanderen wij een vlot verkooptraject, zonder tussenkomst van derden. Op die manier kunt u aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten en is de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Hollands Kroon op korte termijn te realiseren.     

Kiest u ook voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van flexibele verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat zij wensen te verkopen. Dankzij onze marktkennis en vermogen snel te kunnen schakelen in het proces, kunnen wij de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Hollands Kroon op korte termijn realiseren. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. 

Contact 

Een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Hollands Kroon? Neem contact op met Brownlake. We trachten binnen één werkdag uw bedrijfsruimte te taxeren. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod