4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Hoeksche Waard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bedrijfsruimte te koop gezet in Hoeksche Waard, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en is gespecialiseerd in de aankoop bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren en daardoor beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste bod op uw bedrijfsruimte te koop in Hoeksche Waard. Zo brengen wij graag een bod uit op kantoorpanden, transformatieobjecten, loodsen, multi tenant vastgoed en ander soorten bedrijfsruimte en kunt u rekenen op een soepele verkoop.

Uw bedrijfsruimte in Hoeksche Waard te koop aangeboden? Brownlake doet direct een aanbod

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerreinen zoals Puttershoek, Heinenoord en Reedijk, kunt u direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Ook als u elders in deze regio een bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Als investeringsmaatschappij zijn wij geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij uw bedrijfsruimte aankopen voor onze eigen beleggingsportefeuille, kunnen wij een compleet financieringsvrij aanbod doen. Zo is er bij ons nooit sprake van voorbehoud van financiering en een bouwtechnisch onderzoek zoals een funderingsonderzoek. Op die manier kunnen wij de verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Hoeksche Waard op korte termijn realiseren. Bovendien kunt u aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten, want een verkoop aan Brownlake is vrij van courtage of een andere makelaars- en/of notariskosten.

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfsruimtes kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van een zorgeloze verkoop met flexibele verkoopvoorwaarden, waarbij we veel waarde hechten aan de gemaakte afspraken. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gekozen voor Brownlake als verkooppartner. Met een hands-on mentaliteit schakelen we snel in het proces en ontzorgen het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo waarborgen wij een fijne verkoop voor beide partijen.

Meer informatie opvragen 

Wilt u meer informatie omtrent onze werkwijze of heeft u vragen over hoe wij uw bedrijfsruimte te koop in Hoeksche Waard taxeren. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 085 401 3900 en geven u graag een toelichting.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod