4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Hilversum

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bedrijfsruimte te koop gezet in Hilversum? Brownlake kunt u als landelijk opererende vastgoedmaatschappij het beste bod op uw ruimte garanderen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, faciliteren wij voor elk type vastgoed een vlot verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Van kantoorpanden en bedrijfshallen, tot de verkoop van winkelpanden, zorgvastgoed en hotels. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod en verzekert u van een zorgeloze verkoop.   

Bedrijfsruimte Hilversum te koop? Ontvang direct een bod

Aan Brownlake kunt u elk type bedrijfsruimte, ongeacht de onderhoudsstaat, aanbieden voor vrijblijvend bod. Zo hebben wij op bedrijventerreinen zoals Zuid-West, Havenkwartier en Havenstaete al de verkoop van divers bedrijfsmatig vastgoed mogen faciliteren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Hilversum bedrijfsruimte te koop heeft staan, dan kunt u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud ontvangen. Omdat wij te allen tijde uw bedrijfsruimte te koop in Hilversum, volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, zijn er geen onzekerheden en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Bovendien kunt u aanzienlijk besparen op kostenposten zoals makelaar- en notariskosten, omdat wij uw bedrijfsruimte zonder tussenkomst van derden kunnen aankopen. Wilt u de betreffende bedrijfsruimte op een later tijdstip terughuren? Bij Brownlake is dat tevens mogelijk.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Als eindbelegger met een langetermijnvisie, kunnen wij het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. Daarnaast bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel traject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met een prachtig trackrecord laten wij dan ook, keer op keer een succesvolle verkoop zien. Dankzij onze gerealiseerde aankopen en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkooptraject. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij de gehele verkoop, zodat u altijd verzekerd bent van een soepele afwikkeling.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Hilversum? Laat uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem direct contact op. We zijn telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op 085 401 3900 of per e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod