4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Het Hogeland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u bedrijfsruimte te koop staan in Het Hogeland, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Als eindbelegger garanderen wij het beste bod op uw bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud en verzekert u van een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw bedrijfsruimte te koop in Het Hogeland kunnen betekenen? Neem direct contact op of laat uw gegevens achter via het contactformulier.      

Bedrijfsruimte in Het Hogeland te koop? Brownlake doet een bod

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Het Hogeland, dan kunt u bij Brownlake terecht voor een snelle verkoop. Zo zijn wij op bedrijventerreinen als Uithuizen, Het Aanleg Winsum en De Marne Ulrum actief en kunnen op uw bedrijfsruimte direct een bod uitbrengen zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring geen onderdeel van onze taxatie. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op deze bedrijventerreinen of elders in Het Hogeland? Neem dan contact op met Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en als u ingaat op ons aanbod, dan bent u verzekerd van een snelle verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft. Zo hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan en is er geen sprake van makelaars- en notariskosten.

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan verzekeren u van een soepel verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Daarnaast bieden wij voor elk type bedrijfsvastgoed een vlot traject, zonder onzekerheden. Zo hebben vele verkopers van bedrijfs onroerend goed Brownlake al gevonden als betrouwbare aankooppartij. Met onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces en kunt u rekenen op een vlotte afwikkeling. 

Neem contact op voor een vrijblijvend bod

Voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Het Hogeland, neemt u contact op met Brownlake. U kunt via ons online contactformulier enkele gegevens invullen voor onze taxateurs of neem direct contact op via 085 401 3900. Wij trachten uw bedrijfsruimte binnen één werkdag te taxeren. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod