4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Helmond

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop in Helmond gezet? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfs onroerend goed. Omdat wij als eindbelegger beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte, ongeacht marktcondities. Van de verkoop van een bedrijfsruimte met meerdere gebruiksdoeleinden, tot de verkoop van kantoorpanden, loodsen of hotels. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit op uw bedrijfsruimte te koop in Helmond.

Bedrijfsruimte in Helmond te koop? Brownlake doet graag een aanbod

Overweegt u om bedrijfsruimte te verkopen of staat uw bedrijfsruimte al te koop in Helmond? Brownlake bekijkt graag uw pand en kan binnen 24 uur een vrijblijvend aanbod uitbrengen. Zo hebben wij op bedrijventerreinen De Weijer, Groot Schooten en Hoogeind en al aankopen mogen realiseren. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod dat geheel vrij is van financiering en is een voorafgaand bouwtechnische keuring van het betreffende pand, niet noodzakelijk. Zo heeft u direct zekerheid en is het mogelijk de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn te realiseren. Daarnaast zijn wij altijd flexibel in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum en is inboedel tevens bespreekbaar. Een verkoop aan Brownlake is tevens geheel kosteloos. Op die manier kunt u aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.    

Waarom Brownlake?

Kiest u voor een directe verkoop aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van enkel de beste verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, waarbij wij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze lokale kennis van de markt en al vele gerealiseerde aankopen, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw pand, tot het uitbrengen van een aanbod. Vervolgens ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering en bent u verzekerd van een spoedige afwikkeling.

Meer informatie

Neem contact op met Brownlake als u meer informatie wenst omtrent onze werkwijze en/of verkoopvoorwaarden. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles. Wilt u direct een aanvraag doen voor een aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Helmond? Neem dan contact op met 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod