4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Heerlen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bedrijfsruimte te koop gezet in Heerlen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van commercieel onroerend goed, logistiek vastgoed, bedrijfshallen, winkelvastgoed en andere bedrijfsruimte. Wij brengen u het beste aanbod, ongeacht de staat van onderhoud en verzekeren u van een zorgeloze verkoop. Voor een vrijblijvend aanbod kunt u vandaag nog een aanvraag doen middels ons online formulier.

Bedrijfsruimte in Heerlen te koop gezet? Brownlake doet een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed in zowel een verhuurde als leegstaande staat en kunt u rekenen op een sterk aanbod. Zo hebben wij op bedrijventerreinen zoals Coriopolis, Trilandis, De Koumen en Emma al aankopen mogen realiseren. Ook als u elders in Heerlen bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij ons terecht. Wij brengen in alle gevallen een bod zonder enig voorbehoud van financiering en is de betreffende bedrijfsruimte niet onderhevig aan een bouwtechnisch onderzoek. Zo garanderen wij een vlotte verkoop en hoeft u geen enkele onzekerheden. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten, want een verkoop aan ons is geheel kosteloos. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en is de verkoop op korte termijn realiseerbaar. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Brownlake is als gespecialiseerd aankoper van bedrijfsvastgoed, de verkooppartner waaraan u uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Dankzij onze marktkennis en bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden, zo ook in Heerlen. Met onze hands-on mentaliteit zorgen wij ervoor dat we snel schakelen in het gehele proces. Van de bezichtiging, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake faciliteert de gehele verkoop en verzekert u van een soepele afwikkeling.

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Heerlen? Neem contact op, zodat onze taxateurs snel aan de slag kunnen met het opstellen van een waardebepaling. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod