4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Heerhugowaard

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfsruimte te koop in Heerhugowaard snel verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en kan op korte termijn een sterk aanbod doen op uw bedrijfsvastgoed. Aan ons kunt u zowel leegstaande als verhuurde bedrijfsruimte verkopen, ongeacht de staat van onderhoud. Zo faciliteren wij wekelijks de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed en commercieel onroerend goed en bent u verzekerd van een soepele verkoop. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Heerhugowaard? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang binnen één werkdag een aanbod.  

Staat uw bedrijfsruimte in Heerhugowaard te koop? Wij doen een bod

Voor onze eigen beleggingsportfolio zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed, zo ook op de bedrijventerreinen van Heerhugowaard. Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op Beveland, Zandhorst, De Vaandel of elders in Heerhugowaard, dan kunt u een vrijblijvend bod ontvangen van Brownlake. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en bent u daarom te allen tijde verzekerd van het beste bod op de markt. Uiteraard weten wij dat u het belang ziet in een betrouwbare aankoper en brengen daarom direct een bod uit, zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Wilt u ingaan op ons bod? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan.      

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor een directe verkoop aan Brownlake, omdat zij verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en een marktconform bod op hun vastgoed. We hechten veel waarde aan transparantie en communicatie, en verzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden al betrouwbare aankooppartij, zo ook in Heerhugowaard. Kiest u ook voor een verkoop aan Brownlake?

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie omtrent onze werkwijze? Neem dan contact op. We geven u graag een toelichting in een persoonlijk gesprek. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Heerhugowaard? Laat uw gegevens achter of neem contact op via 085 401 3900.   

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod