4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Heerenveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u bedrijfsruimte in Heerenveen te koop staan en wenst u de ruimte op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u, zonder tussenkomst van derden, uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van bedrijfshallen, loodsen, kantoorpanden, zorgvastgoed en ander type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Heerenveen? Maak een afspraak met één van onze taxateurs.

Bedrijfsruimte in Heerenveen te koop? Ontvang direct een bod

Heeft u bedrijfsruimte te koop staan op Heerenveen Zuid, Sportstad, Nijehaske of elders in Heerenveen en wilt u de bedrijfsruimte op korte termijn verkopen? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang direct een bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een langetermijnvisie als wij aankopen doen. Op die manier bent u verzekerd van het beste aanbod en kunt u rekenen op een soepele verkoop. Zo brengen wij te allen tijde een bod uit zonder financieringsvoorbehoud en is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie. Uw bedrijfsruimte kan daarom ook op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Bovendien is een verkoop aan Brownlake vrij van provisies en is er geen sprake van andere makelaars- of notariskosten.

Verkoop uw bedrijfsruimte aan Brownlake

Dankzij onze uitstekende verkoopvoorwaarden en flexibiliteit, hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. Zo garanderen wij voor elk type bedrijfsvastgoed een soepel traject, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze marktkennis en ervaring kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van de opname van uw bedrijfsruimte, tot aan de oplevering. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject, zodat beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop.

Contact

Benieuwd naar het aanbod dat wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Heerenveen? Neem contact op met Brownlake, we kunnen u snel van dienst zijn. Zo trachten wij in alle gevallen uw bedrijfsruimte binnen één werkdag te taxeren. Voor direct contact kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of via e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod