4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Harderwijk

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Harderwijk ontvangen? Brownlake kan u als landelijk opererende investeringmaatschappij het beste bod op uw bedrijfsmatig vastgoed garanderen. Zo hebben wij in alle gevallen een langetermijnvisie en zijn wij niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. We bekijken graag uw bedrijfsruimte in een zowel verhuurde als onverhuurde staat, ook als het pand achterstallig is in onderhoud. Of het nu gaat om kantoorpanden, loodsen, winkelvastgoed of bedrijfshallen. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Uw bedrijfsruimte in Harderwijk te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerreinen zoals Lorentz, Overveld, Zandlaan of bedrijvenpark De Sypel doen wij een aanbod. Omdat wij uw bedrijfsruimte direct uit eigen middelen kunnen aankopen, bent u verzekerd van bod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring. Op die manier kunnen wij een vlotte verkoop garanderen en zijn er geen onzekerheden. Zo kan uw bedrijfsruimte in een achterstallig onderhoud verkeren, maar het betreffende pand kan ook nieuwbouw zijn. Wat voor type bedrijfsruimte u ook te koop heeft staan in Harderwijk, u kunt rekenen op een kosteloze verkoop. Zo hanteren wij geen enkele provisie of notariskosten en kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent onze verkoopvoorwaarden.

Waarom verkopen aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor een verkoop aan Brownlake, omdat zij verzekerd zijn van een uitstekend bod, flexibele verkoopwaarden en daarnaast een soepel verkooptraject, waarbij afspraken centraal worden gesteld. Met een hands-on werkwijze kunnen wij snel schakelen. Van het opnemen van diverse bedrijfsruimtes, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele traject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Neem contact op

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Harderwijk. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en streven er naar om uw bedrijfsruimte binnen 24 uur te taxeren. Voor vragen kunt u ons uiteraard telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod