4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Hardenberg

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs een bedrijfsruimte te koop aangeboden in Hardenberg, maar nog koper kunnen vinden? Brownlake een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en geïnteresseerd in uw bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud en bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of beleggingspand in Hardenberg? Neem dan contact op Brownlake en ontvang een vrijblijvend aanbod.

Bedrijfsruimte in Hardenberg te koop gezet? Ontvang direct een aanbod

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij tevens actief op de bedrijventerreinen van Hardenberg. Wenst u bedrijfsruimte te verkopen op Haardijk, Broeklanden of elders? Dan kunt u direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Omdat wij uw bedrijfsruimte aankopen voor onze eigen vastgoedportfolio, brengen wij te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwkundige keuring bij ons niet van toepassing. Op die manier bespaart u tijd, maar ook geld en hoeft u geen onzeker verkooptraject in te gaan. Voor een directe verkoop aan ons, hanteren wij geen provisies zoals een courtage of een vast tarief. Daarnaast kunt u flexibiliteit verwachten omtrent de verkoopvoorwaarden en is er tevens de mogelijkheid tot een leaseback.

Kiezen voor Brownlake

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, ongeacht marktcondities en enkel de beste verkoopvoorwaarden. Als erkend vastgoedmaatschappij bieden wij u dankzij onze lokale marktkennis een vlot verkooptraject voor elk type bedrijfsmatig vastgoed en worden de gemaakte afspraken te allen tijde nagekomen. Zo ook in Hardenberg hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. We verzekeren u van een complete ontzorging van het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Kiest u ook voor Brownlake?

Uw bedrijfsruimte binnen één werkdag getaxeerd 

Een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Hardenberg, kunt u eenvoudig doen middels ons online contactformulier of neem contact op met onze taxateurs. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900 en kunnen u bedrijfsruimte binnen één werkdag taxeren.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod