4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Haarlemmermeer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod ontvangen op uw bedrijfsruimte te koop in Haarlemmermeer? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod. U kunt uw bedrijfsruimte zowel verhuurd als leegstaand aanbieden, ongeacht de onderhoudsstaat. We maken graag een afspraak voor een opname en garanderen u vervolgens van het beste aanbod. Naast het beste bod op uw bedrijfsruimte te koop in Haarlemmermeer, bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen.

Staat uw bedrijfsruimte in Haarlemmermeer te koop? Brownlake doet een bod

Zo ook op bedrijventerrein Lijndenhof, De Hoek en De President, hebben wij al aankopen mogen realiseren. Als u op deze bedrijventerreinen of elders in Haarlemmermeer bedrijfsruimte te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, bekijken wij graag de betreffende bedrijfsruimte en zorgen voor aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in. Daarnaast zijn we flexibel in opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden en is geen sprake van een courtage, vast tarief of een andere vorm van provisie. 

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. Zo realiseren wij wekelijks aankopen door het hele land en hebben daarom al een prachtig trackrecord kunnen opbouwen. Zo ook in Haarlemmermeer, hebben verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankooppartij omdat zij verzekerd van een soepele verkoop, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Dankzij onze lokale marktkennis schakelen hebben we het vermogen snel te schakelen. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot aan de overdracht bij de notaris. U kunt rekenen op een fijne verkoop.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over hoe wij te werk gaan, neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een toelichting en hoe wij u snel van dienst kunnen zijn. Zo trachten wij binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven op uw bedrijfsruimte te koop in Haarlemmermeer. Voor meer informatie kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod