4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Haarlem? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Als eindbelegger kunnen wij u het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen en verzekeren we een soepele verkoop voor elk type bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud. Van commercieel onroerend goed, winkelpanden en hotels, tot de verkoop van loodsen, zorgvastgoed of transformatieobjecten. Brownlake doet een vrijblijvend aanbod.

Bedrijfsruimte in Haarlem te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod

Heeft u bedrijfsruimte te koop staan in Haarlem of overweegt u om bedrijfsmatig vastgoed in deze regio te verkopen? U kunt direct een aanbod krijgen van Brownlake. Als vastgoedmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsvastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Zo brengen wij in alle gevallen een aanbod dat geheel financieringsvrij is en voeren wij geen bouwtechnische keuring uit. Als verkoper heeft u daardoor direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet noodzakelijk. Staat uw bedrijfsruimte te koop in Haarlem op bedrijventerrein Waarderpolder, MAAK of de Industrie Kring? Neem contact op met Brownlake. Wij kunnen de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn realiseren. Bijkomend voordeel is dat u aanzienlijk bespaart op kosten. Zo is een verkoop aan Browlake in alle gevallen vrij van enig makelaars- of notariskosten en zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van kiezen voor Brownlake omdat zij ongeacht het type vastgoed dat zij wensen te verkopen, direct verzekerd zijn van een marktconform aanbod en flexibele verkoopvoorwaarden. Met onze hands-on mentaliteit kunnen we snel schakelen in het verkooptraject. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt de gehele verkoop tot aan de oplevering. Zo bent u verzekerd van een soepele verkoop en een vlotte afwikkeling. 

Vrijblijvende aanvraag

Op korte termijn weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Haarlem? U kunt bij Brownlake vrijblijvend een aanvraag doen. Een aanvraag kunt u doen middels het contactformulier of neem direct contact op via 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod