4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Groningen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Groningen? Brownlake is een landelijk opererende investeerder en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfs onroerend goed. U kunt aan ons elk type bedrijfsruimte in alle staten van onderhoud aanbieden. We bekijken graag de mogelijkheden en kunnen vervolgens het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. Van bedrijfshallen, kantoorpanden en logistiek vastgoed, tot aan horecapanden, winkelvastgoed en transformatieobjecten. Voor elk type bedrijfsvastgoed bent u bij Brownlake verzekerd van een soepele verkoop.

Bedrijfsruimte in Groningen te koop staan? Brownlake garandeert het beste aanbod

Als u onlangs bedrijfsruimte in Groningen te koop heeft gezet, maar tot op heden nog geen koper gevonden hebt, kunt u direct een aanbod krijgen van Brownlake. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, kunnen wij u verzekeren van het beste aanbod op de markt. Het aanbod dat wij uitbrengen is tevens vrij van financiering, omdat wij uw bedrijfsruimte te koop in Groningen, volledig uit eigen middelen kunnen aankopen. U bent dus te allen tijde verzekerd van aanbod zonder financieringsvoorbehoud, waarbij een voorafgaand bouwtechnische onderzoek niet noodzakelijk is. Als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan op Westpoort, Roodehaan, Europark of elders in Groningen, neem dan contact op Brownlake. Wij garanderen een vlotte en tevens geheel kosteloze verkoop, ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen.

Verkoop uw bedrijfsruimte aan Brownlake

Als gespecialiseerd aankoper van divers bedrijfsmatig vastgoed, is Brownlake de aangewezen partij waaraan u uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Zo bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en de beste verkoopvoorwaarden. Dankzij ons bewezen trackrecord hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper, zo ook in Groningen. Met onze expertise en kennis van de markt kunnen we snel schakelen in het gehele proces en ontzorgen het verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Contact informatie

Bent u benieuwd naar het aanbod dat wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Groningen? Neem dan contact op met onze taxateurs. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfsruimte op korte termijn taxeren. Voor een afspraak belt u naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod