4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Gouda? Bij Brownlake kunt u terecht voor het beste aanbod. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie kopen wij bedrijfspanden voor ons eigen portefeuille. Wij hebben interesse in ieder type bedrijfspand. Zo doen we onder meer een bod op bedrijfshallen, logistiek vastgoed, kantoorpanden en horecapanden. Zelfs als uw pand in een slechte staat van onderhoud verkeert, kunnen wij een bod uitbrengen. Bovendien maakt het voor ons niet uit of het pand momenteel verhuurd wordt. Wij doen altijd het beste aanbod als u een bedrijfsruimte te koop heeft in Gouda.

Bedrijfsruimte in Gouda te koop? Wij komen met een mooi aanbod

Heeft u pas een bedrijfsruimte in Gouda te koop gezet, maar vindt u het lastig om een koper te vinden? Brownlake kan direct een bod op uw woning doen. Wij financieren de koop met eigen middelen en hebben een brede beleggingshorizon, waardoor wij u het beste aanbod kunnen doen. Omdat wij onze panden met eigen middelen financieren, is er geen sprake van onzekerheden. Bovendien is een bouwtechnisch onderzoek niet vereist. Wij kunnen u van een snelle en zorgeloze verkoop verzekeren. Brownlake is geïnteresseerd in iedere bedrijfsruimte te koop in Gouda. Wij zijn bekend met de lokale markt en kunnen een marktconform bod doen op uw pand op Goudse Poort, Gouwe Spoor, Kromme Gouwe, Gouwestroom of Hollandsche IJssel.

Een zorgeloze verkoop met Brownlake

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Gouda, dan bent u bij Brownlake verzekerd van een zorgeloze verkoop. Wij doen het beste aanbod en bieden uitstekende verkoopvoorwaarden. Niet voor niets kiezen veel ondernemers in Gouda ervoor om hun bedrijfspand aan ons aan te bieden. Inmiddels heeft Brownlake een uitstekend trackrecord. Wij kunnen snel schakelen en vinden het belangrijk om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Als betrouwbare beleggingspartij hechten wij veel waarde aan onze reputatie en komen wij onze afspraken altijd na.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod