4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Gooise Meren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Gooise Meren? Als landelijke beleggingsorganisatie doet Brownlake het beste aanbod! Wij richten ons specifiek op bedrijfsmatig vastgoed, al dan niet verhuurd. Wij doen een bod op bedrijfspanden in iedere staat, zelfs als er sprake is van achterstallig onderhoud. We kunnen uw pand snel taxeren en doen een marktconform bod. Bovendien kunnen we de verkoop snel afronden en bieden we u gedurende het verkoopproces complete ontzorging.

Een goed bod op uw bedrijfsruimte te koop in Gooise Meren

Staat uw bedrijfsruimte in Gooise Meren te koop, dan kunnen wij u een vrijblijvend aanbod doen. Veel ondernemers in Gooise Meren kiezen ervoor om een aanvraag bij ons in te dienen. Wij brengen een pand uit op ieder soort bedrijfsruimte te koop in Gooise Meren. Zo kopen we bijvoorbeeld bedrijfsruimtes op Gooimeer-Zuid of Gooimeer-Noord. De staat van onderhoud maakt voor ons niet uit. Wij hebben interesse in ieder pand, en kopen het pand ook als sprake is van achterstallig onderhoud. Daarnaast hanteren we aantrekkelijke verkoopvoorwaarden. We werken bijvoorbeeld niet tegen provisiekosten en u hoeft geen notariskosten te betalen. Vraagt u zich af welk bedrag u voor uw bedrijfshal, kantoorpand of horecapand kunt krijgen? Wij kunnen een vrijblijvende taxatie voor u uitvoeren.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake bieden wij u de beste verkoopvoorwaarden en kunnen we de verkoop snel afwikkelen. Staat uw bedrijfsruimte te koop in Gooise Meren? Dan kunnen wij uw pand snel taxeren en een aanbod doen. Wij hebben veel lokale marktkennis en een bewezen trackrecord. Ook kunnen wij snel schakelen en vinden we het belangrijk om u compleet te ontzorgen. Kiest u voor Brownlake, dan kiest u voor een betrouwbare partij en een zorgeloze verkoop.

Meer informatie

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Gooise Meren en ontvangt u graag meer informatie over onze werkwijze? Dan vertellen we u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. Laat uw gegevens achter door ons contactformulier in te vullen of mail naar info@brownlake.nl. Wenst u direct contact? Dan kunt u ook bellen naar 085 401 3900. In alle gevallen bieden wij u snel duidelijkheid.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod