4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Goeree-Overflakkee

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Biedt u een bedrijfsruimte te koop aan in Goeree-Overflakkee? Overweeg dan een directe verkoop aan Brownlake. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kunnen wij het beste bod op uw bedrijfspand uitbrengen. Wij kopen bedrijfspanden voor ons eigen beleggingsportefeuille, ongeacht de staat van onderhoud. Ook als uw pand momenteel verhuurd wordt, hebben wij interesse. Wij bieden u naast het beste bod, ook een snelle verkoop en u kunt profiteren van gunstige verkoopvoorwaarden. Heeft u een kantoorpand, bedrijfshal, loods of ander type bedrijfsruimte in Goeree-Overflakkee te koop staan? Brownlake doet een vrijblijvend aanbod.

Een bedrijfsruimte in Goeree-Overflakkee te koop? Ontvang het beste bod!

Er zijn diverse ondernemers die hun bedrijfsruimte in Goeree-Overflakkee specifiek aan Brownlake te koop aanbieden. Wij bieden namelijk veel zekerheid en een vlot verkoopproces. Brownlake doet een bod op uw pand, ongeacht de staat van onderhoud. We kopen nieuwbouwpanden, maar ook panden waarbij sprake is van achterstallig onderhoud. Wij kunnen uw pand al snel taxeren en kopen de bedrijfsruimte met onze eigen middelen. Bovendien is bij ons nooit sprake van een verkoop onder voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Omdat wij het beste bod op uw bedrijfsruimte uitbrengen en flexibele verkoopvoorwaarden hanteren, kunnen wij u volledig ontzorgen.

Waarom Brownlake?

Brownlake is een landelijk opererende beleggingspartij die zich specifiek op bedrijfsruimtes focust. Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Goeree-Overflakkee? Dan brengen wij een goed bod op uw pand uit. Bovendien bieden we u gunstige verkoopvoorwaarden en een vlot verkoopproces. Als betrouwbare partij komen wij onze afspraken na. Wij brengen een bod uit op ieder soort bedrijfspand in Goeree-Overflakkee, ongeacht de exacte locatie. Zo hebben we onder meer interesse in panden op bedrijventerreinen, Bosland, Nijverheidsweg, Spuikolk en De Watertoren.

Neem contact op voor een vrijblijvend bod

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Goeree-Overflakkee, en bent u benieuwd welk bod wij kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een taxatie. Zodra u ons contactformulier invult, ontvangt u spoedig een reactie. Geeft u de voorkeur aan direct contact? Dan kunt u ons bellen op 085 401 3900. Daarnaast zijn we per mail bereikbaar op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod