4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Enschede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Enschede? Dan kunt u een beroep doen op Brownlake. Als landelijke beleggingsonderneming kunnen wij in iedere situatie een goed bod op uw pand doen. Wij zijn altijd geïnteresseerd in bedrijfsruimtes om toe te voegen aan ons eigen beleggingsportefeuille. De staat van het bedrijfspand maakt voor ons niet uit. Wij bieden zowel op verhuurde bedrijfspanden als leegstaande bedrijfspanden. Bovendien kopen we panden in iedere staat van onderhoud. Omdat wij als eindbelegger functioneren en een langetermijnvisie hebben, kunnen wij het beste bod op uw bedrijfsruimte uitbrengen. Staat uw bedrijfsruimte in Enschede te koop? Dan kunt u altijd een bod bij ons aanvragen, van onzekerheden is geen sprake. 

Bedrijfsruimte in Enschede te koop? Brownlake ontzorgt u!

Staat uw bedrijfsruimte in Enschede te koop, dan kunnen wij altijd een goed bod uitbrengen. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwpand heeft of een bedrijfsruimte met achterstallig onderhoud. Iedere bedrijfsruimte die in Enschede te koop staat, is interessant voor ons. Wij kunnen uw pand snel taxeren, en brengen een realistisch bod uit. Besluit u om het pand aan ons te verkopen? Dan is er geen sprake van verkoop onder financieringsvoorbehoud. Wij kunnen uw pand direct kopen met eigen middelen. Bovendien is een bouwtechnische keuring niet vereist en bieden we u gunstige verkoopvoorwaarden.

Over Brownlake

Brownlake is een landelijke beleggingsmaatschappij, gespecialiseerd in bedrijfsruimtes. Wij kopen bedrijfspanden op voor ons eigen portefeuille. Staat uw bedrijfsruimte in Enschede te koop? Dan staan we graag voor u klaar. Steeds meer ondernemers in Enschede besluiten om hun bedrijfspand aan ons te verkopen. Wij bieden namelijk het beste bedrag op uw pand. Daarnaast profiteert u van aantrekkelijke verkoopvoorwaarden en wordt u compleet ontzorgd. Als betrouwbare beleggingspartij komen wij onze afspraken altijd na.

Bedrijfsruimte te koop in Enschede? Neem contact met ons op

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Enschede op bedrijventerrein De Reulver, Euregio Bedrijvenpark, Hardick & Singel of Havengebied? Of heeft u elders in Enschede een bedrijfsruimte die u wilt laten taxeren? Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende taxatie. Geeft u de voorkeur aan direct contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod