4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Emmen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Emmen en bent u op zoek naar een aankooppartij die snel kan handelen? Een aankooppartij die u een marktconform aanbod doet en gespecialiseerd is in de aankoop van onroerend goed? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn een landelijk opererende beleggingsmaatschappij met veel lokale marktkennis. Naast dat u ons kunt inzetten als u uw bedrijfsruimte te koop heeft staan in Emmen, bent u bij ons ook aan het juiste adres als u uw bedrijfshal, horecapand of ander bedrijfsmatig vastgoed wil verkopen.

Bedrijfsruimte in Emmen te koop? Brownlake helpt u verder

Heeft u uw bedrijfsruimte te koop staan in Emmen en heeft u nog geen geschikte koper gevonden? Dan is Brownlake de juiste oplossing. Van ons ontvangt u namelijk altijd een marktconform bod en dit is ook het geval als er nog huurders in uw pand aanwezig zijn of als er sprake is van achterstallig onderhoud. Het bod dat wij op uw pand doen is overigens vrij van financiering en er is geen voorafgaand bouwtechnisch onderzoek nodig. Dit is het geval omdat wij uw pand kopen met eigen middelen. Staat uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein Bargermeer, bedrijventerrein De Tweeling of elders? Contact ons dan voor een marktconform aanbod.

Brownlake helpt u verder

Bij Brownlake hebben we de beschikking over veel lokale marktkennis. In de regio is dit bekend en juist daarom schakelen ondernemers ons keer op keer weer in. We schakelen snel, hebben een bewezen trackrecord en regelen het volledige verkooptraject tot aan de overdracht aan de notaris. Wij bieden u zekerheid en staan bekend als een betrouwbare partij. Brownlake komt afspraken na en op ons kunt u echt bouwen.

Contact

Contact opnemen met Brownlake als uw bedrijfsruimte in Emmen te koop staat, gaat erg makkelijk. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om het formulier op onze website in te vullen of ons tijdens kantooruren te bellen op: 085 401 3900. Mailen is ook mogelijk naar: info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod