4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs besloten uw bedrijfsruimte te koop te zetten in Eindhoven en wilt u uw bedrijfsruimte spoedig verkopen en verzekerd zijn van een marktconform aanbod? Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zorgen wij ervoor dat u een goed aanbod krijgt en dat wij het de gehele verkoop faciliteren. Bij ons kiest u voor zekerheid en ontzorging en dat is niet alleen het geval als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan in Eindhoven. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u een bedrijfshal, loods of ander bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen.

Bedrijfsruimte in Eindhoven te koop gezet? Kies voor Brownlake

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Eindhoven, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een vrijblijvend aanbod. Niet voor niets hebben wij al aankopen gedaan op Brainport Eindhoven en bedrijventerrein de Kade. Brownlake heeft een eigen vastgoedportefeuille en wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar bedrijfsruimtes. Overigens kunt u bij ons ook terecht als u uw hotel of magazijn wil verkopen. Hierbij maakt het niet uit als er sprake is van achterstallig onderhoud of als u uw ruimte momenteel verhuurd. Wij zullen u een aanbod doen. Gaat u op ons aanbod in? Dan krijgt u te maken met een flexibele verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject. Tevens bespaart u geld omdat u geen provisie of andere makelaars- of notariskosten hoeft te besparen.

Wij bieden u zekerheid

Naast dat Brownlake u zekerheid biedt, zorgen wij er ook voor dat u te maken krijgt met de beste verkoopvoorwaarden. Wij zijn erg flexibel, denken met u mee en staan bekend als een zeer betrouwbare partij. Niet voor niets weten steeds meer ondernemers ons te vinden. Wij komen onze afspraken na en kunnen dankzij onze hands-on werkwijze snel schakelen gedurende het volledige proces. Dit zal ervoor zorgen dat u te maken krijgt met een fijne verkoop.

Extra informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen? Dan kunt u het beste even het formulier op onze website invullen. Ook kunt u ervoor kiezen om te bellen naar: 085 401 3900. Belt u tijdens kantooruren, dan zal een van onze specialisten u te woord staan. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te mailen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod