4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Ede

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u de eigenaar van een bedrijfsruimte die te koop staat in Ede en heeft u nog geen geschikte koper gevonden? Brownlake is een landelijk opererende investeerder aan wie u uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar interessante bedrijfsruimtes voor onze eigen beleggingsportefeuille. Dit kunnen nieuwe bedrijfsruimtes zijn, maar ook bedrijfsruimtes met achterstallig onderhoud. Doordat wij als eindbelegger fungeren kunt u er zeker van zijn dat u altijd het beste aanbod krijgt. Het verkoopproces verloopt soepel en op ieder pand doen wij een aanbod. Dit geldt dus niet alleen voor bedrijfsruimtes die te koop staan in Ede. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als u uw loods, kantoorpand of bedrijfshal wilt verkopen.

Bedrijfsruimte in Ede te koop? Brownlake doet een bod

Staat uw bedrijfsruimte in Ede en omstreken te koop en wilt u dit pand zo snel mogelijk verkopen? Bent u op zoek naar zekerheid en wilt u alleen samenwerken met een partij die u echt kunt vertrouwen? Kies dan voor onze experts! Bij Brownlake doen we een bod op ieder pand en krijgt u te maken met een soepele verkoop. Het aanbod dat wij doen is financieringsvrij en dit zorgt voor de nodige voordelen. Zo is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk en zijn onze verkoopvoorwaarden flexibel. Tevens zijn er geen bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten en bespaart u dus meteen ontzettend veel geld.

Waarom kiest u nog meer voor Brownlake?

Verkopers die kiezen voor Brownlake doen dit omdat zij hierdoor zeker weten dat ze een goed bod en uitstekende verkoopvoorwaarden krijgen. Een ander groot voordeel aan samenwerken met ons is dat we altijd snel schakelen en verzorgen het volledige verkooptraject. Bij Brownlake hebben we echt een hands-on mentaliteit en hechten we veel waarde aan eerlijkheid. We zijn een betrouwbare aanbieder en doen er alles aan een fijne verkoop te realiseren.

Contact

Wilt u weten of uw bedrijfsruimte die te koop staat in Alkmaar een mooi bedrag op kan leveren? Neem dan vrijblijvend contact op. Bereik ons tijdens kantooruren telefonisch op: 085 401 3900 of mail ons op: info@brownlake.nl. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod