4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Dordrecht? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen namelijk snel schakelen en doen meteen een marktconform bod. Hierbij maakt het niet uit of u uw pand nog verhuurd, dit niet het geval is of er bijvoorbeeld sprake is van achterstallig onderhoud. Overigens doen wij niet alleen een bod op bedrijfsruimtes. Wij staan ook voor u klaar als u ander bedrijfsmatig vastgoed wil verkopen. Denk hierbij aan een bedrijfshal, loods, hotel of logistiek vastgoed. 

Bedrijfsruimte te koop in Dordrecht? Kies voor Brownlake

Is het u nog niet gelukt om een koper te vinden sinds u uw bedrijfsruimte te koop heeft aangeboden in Dordrecht? Wilt u snel schakelen en bent u op zoek naar een partij die dit ook kan? Dan is Brownlake de partij waar u naar op zoek bent. Doordat wij veel lokale marktkennis hebben kunnen wij snel een bod doen. Het bod dat wij doen is vrij van financiering en er hoeft vooraf geen bouwtechnisch onderzoek gedaan te worden. Dit is het geval omdat wij een bod doen met eigen middelen. Heeft u interesse in een vlotte en kosteloze verkoop, staat uw pand op bedrijventerrein Dordtse Kil III, Distripark of elders? Dan is Brownlake de beste mogelijkheid.

Brownlake helpt u verder

In de omgeving staan wij bekend als specialist. We hebben een bewezen trackrecord en steeds meer ondernemers schakelen ons in. Niet alleen ontvangt u van ons een marktconform bod, wij handelen snel en zijn erg betrouwbaar. Ook bespaart u geld omdat er geen makelaars- en notariskosten in rekening gebracht worden en ontzorgen wij u gedurende het volledige verkooptraject.

Neem contact met ons op

Heeft u een bedrijfsruimte Dordrecht te koop en wilt u deze snel verkopen? Neem dan contact op met Brownlake en ontvang snel een bod. Contact opnemen gaat erg eenvoudig via het formulier op de website. Ook kunt u ons tijdens kantooruren zowel bellen als mailen. Bellen kan naar 085 401 3900, het sturen van en mail naar: info@brownlake.nl. Uiteraard kunt u ons ook contacteren als u vragen heeft.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod