4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Doetinchem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Doetinchem en ontvangt u graag snel een marktconform bod? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn een landelijk opererende vastgoed maatschappij waaraan u meteen uw bedrijfsruimte kunt verkopen. Brownlake doet in iedere situatie een bod. Dit is dus ook het geval als er sprake is van gebrekkig onderhoud of als u de bedrijfsruimte nog verhuurd. Schakelt u ons in? Dan weet u zeker dat het verkooptraject soepel zal verlopen. Overigens kopen wij niet alleen bedrijfsruimtes op. Heeft u bijvoorbeeld een hotel, loods of ander bedrijfsmatig vastgoed? Ook dan helpen wij u graag verder.

Bedrijfsruimte in Doetinchem te koop? Brownlake helpt u verder

Wij zijn actief in Doetinchem en omstreken en hebben de beschikking over veel marktkennis. Dit zorgt ervoor dat wij keer op keer weer snel en vakkundig kunnen taxeren. Brownlake staat bekend als een zeer betrouwbare partij en dat komt doordat wij onze afspraken altijd nakomen. Wij kopen panden op voor onze eigen beleggingsportefeuille en doen dit met eigen middelen. Om deze reden krijgt u een financieringsvrij aanbod. Tevens is een bouwtechnische tekening voorafgaand niet noodzakelijk. Kiezen voor Brownlake betekent ook dat u te maken krijgt met flexibele verkoopwaarden. Verder bespaart u ook nog eens geld op kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Deze zijn er namelijk niet.

Kies voor Brownlake 

Ondernemers weten Brownlake steeds vaker te vinden. Dit is niet alleen zo omdat wij een marktconform bod doen. Wij bieden namelijk ook uitstekende verkoopvoorwaarden en wij verzorgen het volledige verkooptraject. Dus van aanvraag tot aan de overdracht. U weet bij ons zeker dat er sprake zal zijn van een soepele verkoop. Bij Brownlake hebben we een hands-on mentaliteit, schakelen we snel en bieden we u zekerheid.

Contact met ons opnemen

Staat uw bedrijfsruimte in Doetinchem te koop en wilt u weten welk bod wij zouden doen? Vul dan het formulier op onze website in. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op: 085 401 3900. Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen? Mail dan gerust naar: info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod