4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Deventer

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte in Deventer te koop staan en wilt u snel een marktconform bod krijgen? Kies er dan voor om Brownlake in te schakelen. Wij zijn een beleggingsorganisatie die landelijk opereert. Bij ons maakt het niet uit in wat voor staat uw bedrijfsruimte verkeert, of u het verhuurd of een nieuwbouwpand is. Wij doen een bod en bieden u direct zekerheid. Overigens staan wij niet alleen voor u klaar als u uw bedrijfsruimte wil verkopen. U kunt ons bijvoorbeeld ook inschakelen als u een bedrijfshal, horecapand of ander bedrijfsvastgoed heeft dat u wilt verkopen. Kiest u ervoor om met ons in zee te gaan? Dan bent u verzekerd van een soepele verkoop.

Bedrijfsruimte te koop in Deventer? Schakel Brownlake in voor het beste bod

Heeft u recentelijk een bedrijfsruimte te koop gezet in Deventer en heeft u nog geen koper gevonden? Wilt u snel een bod ontvangen en gaat u graag voor zekerheid? Dan is Brownlake de juiste partij voor u. Wij hebben een lange beleggingshorizon en doen altijd een marktconform bod. Dit bod is overigens vrij van financiering omdat wij panden kopen met eigen middelen. Ook is er vooraf geen bouwtechnisch onderzoek nodig. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op het A1 Bedrijvenpark Deventer, Lettele, Smeenkhof of elders? Neem dan contact met ons op. Zo weet u zeker dat u wordt voorzien van een geheel kosteloze en vlotte verkoop.

Schakel Brownlake in

Brownlake is specialist als het gaat om het opkopen van bedrijfsruimtes in Deventer. Niet alleen doen wij een marktconform bod en zijn we betrouwbaar. Wij hebben een bewezen trackrecord en niet voor niets schakelen veel mensen onze specialisten al in. Bij Brownlake weten we alles over de lokale markt, hierdoor kunnen wij uw bedrijfsruimte snel en vakkundig taxeren. We ontzorgen u tijdens het gehele proces en helpen u ook bij de overdracht aan de notaris.

Contact

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Deventer en wilt u snel een bod krijgen? Vul dan gerust het contactformulier op onze contactpagina in. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel dan tijdens kantoortijden naar: 085 401 3900. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om ons een mail te sturen op: info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod