4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Den Helder

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Den Helder en zoekt u naar een partij die u snel het beste bod doet? Dan staat Brownlake voor u klaar. Wij zijn specialist als het gaat om de aankoop van onroerend goed. Als landelijk opererende investeerder staan wij altijd voor u klaar. Het maakt niet uit of het gaat om een onverhuurd of verhuurd pand. Ook maakt het niet uit als er sprake is van achterstallig onderhoud. Wij doen u namelijk altijd het beste bod. Overigens is dit niet alleen het geval als u een bedrijfsruimte te koop heeft in Den Helder. Wij doen dit namelijk ook als u een buitenterrein, leegstaand pand of loods te koop heeft staan. Brownlake doet een bod op ieder pand en bieden u direct zekerheid. 

Bedrijfsruimte in Den Helder te koop? Schakel Brownlake in

Heeft u een bedrijfsruimte in Den Helder te koop staan en lukt het u niet om een geschikte koper te vinden? Kies dan voor de voordelen die Brownlake u te bieden heeft. Wij doen namelijk niet alleen het beste bod, ons bod is ook vrij van financiering. Tevens hoeft er geen bouwtechnisch onderzoek aan vooraf te gaan en dit alles is mogelijk omdat wij uw pand kopen met eigen middelen. Staat uw bedrijfsruimte te koop op bedrijvenpark De Dogger of industrieterrein Oostoever of elders? Neem dan contact op met Brownlake voor het beste bod en een kosteloze verkoop.

Brownlake inschakelen

Brownlake inschakelen omdat u een bedrijfsruimte in Den Helder te koop heeft staan, dat doet u om verschillende redenen. Uiteraard doet u dit vanwege het beste bod. Echter is dit niet de enige reden waarom ondernemers ons steeds vaker weten te vinden. Wij kunnen namelijk ook ontzettend snel schakelen, hebben een bewezen trackrecord en veel lokale marktkennis. Tevens zijn wij een betrouwbare partij en ontzorgen wij u gedurende het volledige proces.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte die u te koop heeft staan in Den Helder? Vul dan het contactformulier in op onze website. Heeft u vragen over onze werkwijze? Bel ons dan tijdens kantooruren op: 085 401 3900. Ook kunt u per mail bereiken op: info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod