4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan in Den Haag en denkt u na over een verkoop? Dan is Brownlake de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. We zijn een belegger die door heel het land actief is en doen graag een vrijblijvend bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Het maakt niet uit of het gaat om vastgoed dat u verhuurd of dat er sprake is van achterstallig onderhoud. Brownlake doet op iedere bedrijfsruimte een bod. Wij bieden u zekerheid, kunnen snel schakelen en faciliteren het volledige verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Kortom, bij ons kunt u rekenen op een spoedige afwikkeling.

Bedrijfsruimte in Den Haag te koop gezet? Wij doen een bod

Als u een bedrijfsruimte te koop heeft gezet in Den Haag, dan staat Brownlake voor u klaar met een vrijblijvend aanbod. Het maakt hierbij niet uit of uw pand staat op industrieterrein Uitenhagestraat, Fruitweg of elders, wij doen een marktconform bod. We zijn zeer bekend in de omgeving en dit zorgt ervoor dat wij uw woning vlot kunnen taxeren. Overigens zijn wij er niet alleen voor het kopen van bedrijfsruimtes. Heeft u een bedrijfshal, magazijn of een loods? Ook dan doen wij een bod. Net als dat u ons kunt inschakelen als u een goed bod wilt op uw hotel of buitenterrein. Wat voor pand u ook wenst te verkopen, Brownlake staat voor u klaar. Het mooie hieraan is dat ieder bod dat wij doen financieringsvrij is en dat wij u verzekeren van een vlot verkooptraject. Bovendien is de opleveringsdatum flexibel en u hoeft geen makelaars- of notariskosten af te dragen.

Schakel Brownlake in om deze redenen

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Den Haag en wilt u verzekerd zijn van de beste verkoopvoorwaarden? Dan kiest u voor Brownlake. Tevens komen wij als investeringsmaatschappij altijd onze afspraken na en bieden wij u zekerheid. Dankzij ons mooie trackrecord weten steeds meer verkopers ons te vinden. We schakelen snel en verzorgen het volledige verkooptraject.

Extra informatie

Wenst u extra informatie en wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij u alles vertellen. Wilt u snel de beschikking krijgen over een taxatie, laat dan uw gegevens achter op onze website. Ook kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of mailen naar info@brownlake.nl

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod