4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? Dan staan wij van Brownlake als landelijk opererende investeerder voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfs- onroerend goed en het maakt hierbij niet uit of het gaat om een verhuurd of onverhuurd pand. Ook de staat van onderhoud maakt niet uit, wij zullen u een marktconform bod doen. Niet alleen voor de verkoop van uw bedrijfsruimte kunt u ons inzetten. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u uw logistiek vastgoed, uw horecapand, bedrijfshal of ander bedrijfsmatig vastgoed wil verkopen.

Bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? Brownlake doet het beste bod

Staat uw bedrijfsruimte in Den Bosch te koop, maar heeft u nog geen koper gevonden? Bent u op zoek naar een partij die snel kan schakelen en die u een marktconform bod doet? Kies dan voor Brownlake. Niet alleen is het bod dat wij doen goed, dit is ook nog eens vrij van financiering. Dit omdat wij de bedrijfsruimte die te koop staat in Den Bosch kopen met eigen middelen, hierdoor is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek ook niet nodig. Heeft u een bedrijfsruimte te koop staan op bedrijventerrein Treurenburg, Maaspoort of elders? Neem dan contact op met Brown Lake voor een vlotte en kosteloze verkoop.

Schakel Brownlake in

Brown Lake is een specialist met veel lokale marktkennis. Niet voor niets weten steeds meer ondernemers ons te vinden. Zoals gezegd doen wij u een marktconform bod en schakelen wij snel. We hebben een bewezen trackrecord en zullen u ontzorgen gedurende het hele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris.

Contact opnemen

Contact met ons opnemen als u een bedrijfsruimte te koop heeft staan in Den Bosch, gaat erg gemakkelijk. Wilt u weten wat voor bod wij kunnen doen, vul dan het contactformulier in op onze website. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan of heeft u vragen? Bel ons dan tijdens kantooruren op: 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod