4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Delft

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfsruimte te koop in Delft en bent u op zoek naar een partij die u het beste aanbod kan doen? Kies dan voor Brownlake. Wij zijn een landelijk opererende investeringsmaatschappij en zijn altijd op zoek naar vastgoed voor onze eigen beleggingsportefeuille. Overigens maakt het hierbij niet uit of het gaat om leegstaand bedrijfsmatig vastgoed of vastgoed dat u nog verhuurd. Ook de staat van het onderhoud maakt voor ons niet uit. Wij zullen een bod doen en ervoor zorgen dat u te maken krijgt met een soepel verkooptraject als u akkoord gaat. Bedrijfsruimte in Delft te koop? Wij brengen graag een bod uit op uw zorgvastgoed, buitenterreinen of ander bedrijfsmatig vastgoed dat u te koop heeft staan. 

Bedrijfsruimte te koop in Delft? Kies voor ons

Heeft u een bedrijfsruimte Delft te koop? Dan is Brownlake de partij die u verder helpt. Naast dat wij u het beste aanbod doen, is het aanbod ook vrij van financiering. Dit is het geval omdat wij panden met eigen middelen kopen. Tevens is een bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk en bieden wij u flexibele verkoopvoorwaarden. Wat ook een groot voordeel is, is dat u niet te maken heeft met bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. 

Kies voor Brownlake

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake, dan kiest u voor een zeker verkooptraject. Zo hechten wij veel waarde aan communicatie en transparantie, en hebben wij de gemaakte afspraken hoog in ons vaandel staan. Dankzij onze marktkennis en ervaring hebben we het vermogen snel te schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een bod. U kunt rekenen op een gehele ontzorging van het traject.

Contact

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Delft op het bedrijventerrein Delftse Poort, Ypenburgse Poort of elders? Dan staat Brownlake voor u klaar met het beste bod. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier op onze website in of bel ons tijdens kantooruren op: 085 401 3900. Ook heeft u de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar info@brownlake.nl. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om ervoor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod