4.5/5

Bedrijfsruimte te koop De Fryske Marren

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs uw bedrijfsruimte te koop gezet in De Fryske Marren? Dan staat Brownlake voor u klaar! Wij zijn een beleggingsorganisatie die landelijk actief is en u in elke situatie het beste aanbod doet. Voor onze eigen beleggingsportefeuille zijn wij altijd op zoek naar bedrijfsruimtes. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om leegstaand of verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Zelfs de onderhoudsstaat maakt voor ons niet uit, wij zijn geïnteresseerd. Brownlake fungeert als eindbelegger en naast dat u bij ons dus kunt rekenen op het beste aanbod, zorgen wij er ook voor dat het verkooptraject soepel verloopt. Het maakt niet uit of u uw bedrijfsruimte in De-Fryske-Marren te koop zet of dat u een loods, kantoorpand of winkelpand wilt verkopen. Wij staan voor u klaar en bieden u zekerheid.

Bedrijfsruimte te koop in De Fryske Marren? Kies voor Brownlake

Brownlake is actief in De Fryske Marren en staan voor u klaar op het moment dat u het beste aanbod wilt ontvangen op uw bedrijfsruimte. Of u een oud bedrijfspand heeft met achterstallig onderhoud of juist een nieuwbouwpand, maakt voor ons niet uit. In iedere situatie taxeren wij uw pand snel en zorgen we voor een soepele verkoop. Tevens krijgt u een financieringsvrij aanbod omdat wij panden kopen met eigen middelen. Een bouwtechnische keuring is vooraf niet noodzakelijk en als het gaat om de verkoopvoorwaarden, zijn wij erg flexibel. U hoeft geen makelaars- en notariskosten te betalen en bespaart dus op deze kostenposten. Dit zorgt ervoor dat u duizenden euro’s kunt besparen.

Schakel Brownlake in

Bedrijfsruimte De-Fryske-Marren te koop? Brownlake staat voor u klaar.  Steeds meer mensen kiezen voor ons en dat is niet voor niets het geval. U krijgt immers de beschikking over het beste aanbod, uitstekende verkoopwaarden en u wordt gedurende het gehele proces gefaciliteerd. Brownlake is betrouwbaar en u kunt er altijd van uit gaan dat wij de gemaakte afspraken nakomen, zo ook in De Fryske Marren.

Neem contact met ons op

Staat uw bedrijfsruimte te koop in De Fryske Marren op het bedrijventerrein Tolhuswei, Slotmolen of elders en wilt u weten wat Brownlake voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in op onze website. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op: 085 401 3900. Ook kunt ons mailen op info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod