4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Capelle aan den IJssel

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfsruimte te koop gezet in Capelle aan den IJssel? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en doet graag een bod op uw bedrijfsvastgoed. U kunt aan ons elk type bedrijfsruimte aanbieden, ongeacht de onderhoudsstaat en verzekerd zijn van het beste bod op de markt. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van kantoorpanden, loodsen, beleggingspanden en multi tenant vastgoed. Wat voor bedrijfsruimte u ook te koop heeft staan in Capelle aan den IJssel. Brownlake doet graag een bod.

Bedrijfsruimte te koop in Capelle aan den IJssel? Brownlake doet graag een aanbod 

Voor onze eigen beleggingsportfolio zijn wij op zoek naar diverse bedrijfsruimtes in de regio Capelle aan den IJssel. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals Capelle Trade Centre, Capelle-West en op de bedrijventerreinen aan de Hoofdweg CapelleXL. Als u daar een bedrijfsruimte te koop heeft staan, neem dan contact op met Brownlake. Wij kunnen direct een bod op uw bedrijfsruimte uitbrengen zonder voorbehoud van financiering of een voorafgaand bouwtechnische keuring. We zien direct het potentieel en kunnen uw bedrijfsruimte vlot taxeren. 

Bent u akkoord met ons voorstel? Dan zorgen wij voor een spoedige afwikkeling, waarbij we flexibel zijn in verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw bedrijfsruimte te koop in Capelle aan den IJssel, zowel direct als uitgesteld op te leveren en is terughuur na verloop tevens mogelijk. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, hoeft u aan Brownlake geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Op die manier kunt u aanzienlijk besparen.

Kies voor Brownlake

Een verkoop aan Brownlake is zeker en vlot. Dankzij onze lokale marktkennis en know-how kunnen wij namelijk snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Om die reden hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als verkooppartner.   

Informatie opvragen

Voor meer informatie kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter. We nemen graag contact met u op om de pandgegevens te bespreken en zo te komen tot een aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Capelle aan den IJssel. Heeft u vragen over onze werkwijze? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer.    

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod