4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Breda

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u onlangs uw bedrijfsruimte te koop gezet in Breda? Brownlake is een gespecialiseerde aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed en doet graag een bod op uw bedrijfsruimte. Zo kunnen wij u als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Breda garanderen. Of het nu gaat om kantoor- en winkelpanden, of de verkoop van bedrijfshallen of commercieel onroerend goed. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend bod uit.

Bedrijfsruimte in Breda te koop aangeboden en direct een bod ontvangen? 

Brownlake kunt u als landelijk opererende vastgoedmaatschappij, verzekeren van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Breda. Zo zijn wij altijd op zoek naar diverse bedrijfsruimtes voor onze eigen beleggingsportfolio en kunnen uw vastgoed in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. Zo brengen wij te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwtechnisch onderzoek geen onderdeel van de taxatie. U kunt uw bedrijfsruimte daarom ook in alle onderhoudsstaten aan ons verkopen. Wij bekijken graag de betreffende ruimte en kunnen zonder tussenkomst van derden een aanbod uitbrengen. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Bovendien is een verkoop aan ons, geheel vrij van makelaars- en notariskosten. Zo kunt u een aanzienlijk bedrag besparen.

Kies voor Brownlake

Brownlake kunt u als eindbelegger in alle gevallen voorzien van het beste bod op uw bedrijfsruimte, ongeacht de onderhoudsstaat en verzekert u van een zorgeloze verkoop. Met een bewezen trackrecord laten wij keer op keer een succesvolle verkoop zien. Daarom hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare aankoper. Dankzij onze kennis van de markt en ervaring kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Zo ontzorgen wij het verkooptraject tot aan de oplevering, zodat beide partijen verzekerd zijn van een fijne verkoop.

Neem contact op

Een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Breda, kunt u eenvoudig aanvragen via ons contactformulier. We nemen spoedig contact met u op om de pandgegevens te bespreken en trachten binnen 24 uur een waardebepaling op te stellen. Voor direct contact kunt u ons bereiken op 085 401 3900. We zijn u graag van dienst.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod