4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Bergen op Zoom

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u bedrijfsruimte te koop staan in Bergen op Zoom? Brownlake kunt u direct het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn we gespecialiseerd in de aankoop van leegstaand en verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Zo kunt u een aanbod krijgen op uw kantoorpanden en bedrijfshallen, maar ook op uw beleggingspanden of logistiek vastgoed. We zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat van onderhoud en garanderen een zorgeloze verkoop. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op of laat uw gegevens achter.

Bedrijfsruimte in Bergen op Zoom te koop aangeboden? Brownlake doet een bod

Zo ook op uw bedrijfsruimte te koop in Bergen op Zoom en omstreken, doet Brownlake graag een aanbod. Op bedrijventerreinen, zoals Geertruidapolder en Steenspil, hebben wij al aankopen mogen realiseren. Als vastgoedmaatschappij brengen wij u in alle gevallen een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Dat scheelt u veel tijd, maar kunt u tevens aanzienlijk besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. U heeft immers direct een aanbod, zonder tussenkomst van derden. Wij rekenen daarom ook geen enkele courtage of ander soort provisie op onze aankopen. Daarnaast zijn we flexibel in voorwaarden en bent u verzekerd van een zorgeloze verkoop.

Een zekere verkoop aan Brownlake

Kiest u voor een verkoop aan Brownlake? Dan bent u direct verzekerd van enkel de beste verkoopvoorwaarden en een zeker verkooptraject, waarbij alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van bedrijfsruimtes, tot het uitbrengen van biedingen. Vervolgens ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering en bent u verzekerd van een soepele afwikkeling.

Meer informatie opvragen

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en/of een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw bedrijfsruimte te koop in Bergen op Zoom? Neem dan contact op via 085 401 3900. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een toelichting en nemen de pandgegevens graag met u door. Zo trachten wij in alle gevallen binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling uit te brengen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod