4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Barneveld

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Barneveld of overweegt u om bedrijfsruimte te verkopen in deze regio? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsruimte in alle staten kunt verkopen. Zo bieden wij op zowel verhuurd en leegstaand bedrijfsvastgoed en bent u verzekerd van het beste bod op uw bedrijfsruimte. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris en garandeert een soepele afwikkeling. Benieuwd naar ons bod? Neem vandaag contact op.

Een bedrijfsruimte in Barneveld te koop? Brownlake doet graag een bod

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Barneveld, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een aanbod. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfsruimte, ongeacht de onderhoudsstaat, vlot taxeren. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals Briellaerd, en Harselaar-Zuid, maar ook elders bedrijfsruimte in Barneveld te koop heeft staan, kunt u terecht bij ons. Zo zorgen wij in alle gevallen voor een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en is een voorafgaand bouwkundige onderzoek, zoals een funderingsonderzoek, niet aan de orde. Zo garanderen wij een vlot verkooptraject, waarbij u geen enkele bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten heeft. Dat scheelt u al vaak duizend euro’s, die u elders wel moet afdragen.

Verkopers kiezen voor Brownlake

Voor een vlot en zekere verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Barneveld, kiest u voor Brownlake. Wij verzekeren verkopers van bedrijfsmatig vastgoed van de beste verkoopvoorwaarden en zorgen voor een vlotte afname. Met een prachtig trackrecord hebben dan ook vele verkopers Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van het bezichtigen van uw bedrijfsruimte, tot aan de overdracht bij de notaris. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle oplevering.

Online aanvraag doen

Wilt u weten welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Barneveld? Doe dan een online aanvraag middels het contactformulier op onze website. Wij trachten binnen 24 uur contact met u op te nemen en een vrijblijvende waardebepaling op te stellen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod