4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Barendrecht

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfsruimte te koop in Barendrecht op korte termijn verkopen? Brownlake is een landelijke opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een bod. U kunt elk type bedrijfsruimte in een zowel een verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. In beide situaties kunnen wij het beste bod op uw bedrijfsvastgoed garanderen. Van kantoorpanden en bedrijfshallen, tot logistiek vastgoed of light industrial. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Barendrecht? Neem dan contact op.

Een bedrijfsruimte in Barendrecht te koop?

Staat uw bedrijfsruimte te koop op bedrijventerrein Augustapolder, Achterzeedijk, Bijdorp, BT-Oost of elders in Barendrecht? Brownlake doet direct een aanbod doen zonder voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Op die manier zijn er geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan. Aan ons kunt u elk type bedrijfsruimte aanbieden, ongeacht de onderhoudsstaat. Zo bekijken we de mogelijkheden en zorgen na aankoop voor een transformatie of renovatie. In elk geval kunnen wij uw bedrijfsruimte op korte termijn afnemen. Als u kiest voor een verkoop aan ons, dan kunt u rekenen op flexibiliteit en is er geen sprake van een courtage of een andere provisie. Zo kunt u ten opzichte van een regulier verkooptraject, dus aanzienlijk besparen op deze bijkomende kostenposten.

Waarom uw bedrijfsruimte verkopen aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject voor elk type bedrijfsruimte, ongeacht de staat. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dankzij onze lokale marktkennis en ervaring, schakelen we snel en ontzorgen we het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een fijne verkoop tot aan de oplevering.

Contact 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 085 401 3900 of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. Tijdens een persoonlijk gesprek geven we u graag een toelichting op onze werkwijze en trachten binnen één werkdag een bod te kunnen uitbrengen op uw bedrijfsruimte te koop in Barendrecht.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod