4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Assen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Assen, maar tot op heden nog geen koper voor uw bedrijfsruimte gevonden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsruimte in alle staten kunt verkopen. Daarbij maakt het niet uit of uw bedrijfsruimte vrij van verhuur is of juist in een verhuurde staat verkeert. Brownlake brengt in elke situatie het beste bod en verzekert u van een zorgeloze verkoop. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Assen? U kunt vandaag nog geheel vrijblijvend een aanvraag doen.

Uw bedrijfsruimte in Assen te koop gezet? Brownlake doet graag een aanbod

Zo ook op de bedrijventerreinen van Assen zijn wij regelmatig om de aankoop van divers bedrijfsvastgoed te faciliteren. Als u bedrijfsruimte wilt verkopen op bedrijventerrein Peelerpark, Messchenveld, Groenedijk of elders, neem dan contact op met Brownlake. Wij kunnen het betreffende pand vlot taxeren en een bod zonder enig financieringsvoorbehoud uitbrengen. Om een vlot verkooptraject te garanderen, is een bouwtechnisch onderzoek niet noodzakelijk. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en kunt u rekenen op flexibiliteit. Uw bedrijfsruimte kunt u na aankoop zowel direct als uitgesteld opleveren en daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een leaseback. Bijkomend voordeel is dat u geen enkele makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen, als u kiest voor een directe verkoop aan ons.

Verkoop uw bedrijfsruimte aan Brownlake

Voor direct een uitstekend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Assen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Brownlake. Verkopers kiezen voor ons omdat zij verzekerd zijn de beste verkoopwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed. Met onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in gehele verkoopproces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject, zodat beide partijen verzekerd zijn van een geslaagde verkoop.

Maak een afspraak

Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Assen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende opname en ontvang binnen één werkdag een aanbod. We zijn geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed en kunnen u snel van dienst te zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 401 3900 of per mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod