4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Arnhem of overweegt u bedrijfsruimte te verkopen in deze regio te verkopen? Brownlake is een landelijke opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd en leegstaand bedrijfsvastgoed. Wij doen graag een bod op elk type bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud en verzekeren u van een soepele verkoop. Bij ons zijn er geen onzekerheden en is de verkoop van uw bedrijfsruimte op korte termijn realiseerbaar. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Een bedrijfsruimte in Arnhem te koop? Brownlake brengt het beste aanbod 

Zo ook in Arnhem en omstreken zijn wij actief op zoek naar bedrijfshallen, logistiek vastgoed, transformatieobjecten en kantoorpanden voor onze eigen beleggingsportefeuille. Wat voor type bedrijfsruimte u ook te koop heeft staan in Arnhem, u kunt bij Brownlake terecht voor het beste bod. Zo brengen wij te allen tijde een aanbod dat vrij is van financiering en is geen sprake van voorbehoud van een bouwtechnische keuring. Op die manier heeft u direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject te ondergaan. Daarnaast zijn we flexibel in onze verkoopvoorwaarden en bespaart u flink op makelaars- en notariskosten, als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Heeft u bedrijfsruimte te koop staan op Rijnpark, IJsseloord of Nieuwe Haven? Brownlake doet graag een aanbod.

Kies voor Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor ons omdat zij direct verzekerd zijn van een soepel verkooptraject, met enkel de beste verkoopvoorwaarden. Daarnaast hechten we als vastgoedmaatschappij met een bewezen trackrecord veel waarde aan de gemaakte afspraken en verzorgen het gehele verkooptraject van uw aanvraag tot aan overdracht bij de notaris. Zo kunnen wij voor beide partijen een soepele verkoop te allen tijde waarborgen.

Aanvraag doen

Een aanvraag voor een vrijblijvend bod op uw bedrijfsruimte te koop in Arnhem, kunt u eenvoudig doen via ons online contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook direct contacteren via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl. We trachten u binnen 24 uur een reactie te geven om zo tot een aanbod te komen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod