4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Onlangs bedrijfsruimte te koop gezet in Apeldoorn? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en is geïnteresseerd in uw bedrijfsruimte, ongeacht de staat van onderhoud. We maken graag een afspraak voor een opname en verzekeren u van het beste aanbod op uw bedrijfsruimte. Daarnaast faciliteren wij de gehele verkoop tot aan de overdracht bij de notaris. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn? Neem dan contact op of laat uw gegevens achter voor onze bekwame taxateurs.

Een bedrijfsruimte in Apeldoorn te koop gezet? Ontvang direct een bod van Brownlake

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsruimte in een zowel verhuurde als onverhuurde staat en bent u verzekerd een uitstekend aanbod. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie kunnen wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen aankoop voor onze eigen vastgoedportfolio. Zo realiseren wij wekelijks aankopen van kantoorpanden, loodsen en bedrijfshallen op bedrijventerreinen zoals Stadhoudersmolen, Ecofactorij en Osseveld-Oost. Ook als u elders in Apeldoorn bedrijfsruimte te koop heeft staan, kunt u bij Brownlake terecht voor een bod zonder financieringsvoorbehoud. Een verkoop aan ons kent geen onzekerheden en u maakt geen bijkomende kostenposten zoals een courtage, vast tarief of andere makelaarskosten. Bij ons heeft u direct zekerheid en kunt u een flink bedrag besparen.

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Een verkoop aan Brownlake betekent dat u verzekerd bent van de enkel de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend bod uw bedrijfsruimte, ongeacht het type of de staat van onderhoud. Dankzij onze lokale marktkennis en trackrecord kunnen wij voor elk type bedrijfsvastgoed een soepel verkooptraject faciliteren. Van het bezichtigen van bedrijfspanden, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt de gehele verkoop en is pas content met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn.

Online aanvraag

Wilt u graag een vrijblijvend bod ontvangen op uw bedrijfsruimte te koop in Apeldoorn? U kunt dan een online aanvraag doen middels het formulier op de website. We nemen graag contact met u op, om enkele gegevens te bespreken en trachten binnen één werkdag een waardebepaling te doen. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod