4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste bod op uw bedrijfsruimte te koop in Amsterdam? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en kunt u als eindbelegger met een lange beleggingshorizon, het beste aanbod op uw bedrijfsruimte garanderen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsruimte, in zowel een verhuurde als onverhuurd staat. Daarbij is de onderhoudsstaat minder van belang en bekijken we graag de mogelijkheden. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt een vrijblijvend aanbod.

Staat uw bedrijfsruimte in Amsterdam te koop? Wij doen direct een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw bedrijfsruimte te koop in Amsterdam. Zo bieden wij in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud en hoeft de betreffende bedrijfsruimte geen bouwtechnische keuring te ondergaan. Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan in Amsterdam Noord of op bedrijventerrein Tradepark Zuid-Oost, Businesspark Osdorp of elders, neem dan contact op met Brownlake. We zijn zeer geïnteresseerd in een afname en bieden u te allen tijde een vlot verkooptraject. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte volledig uit eigen middelen aankopen en is er geen tussenkomst van derden. Zo hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan en hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Wilt u ingaan op ons voorstel? Dan kunt u rekenen op flexibiliteit omtrent leveringsdatum en overige verkoopwaarden en zijn er terughuur mogelijkheden.

Een vlotte verkoop aan Brownlake

Als u uw bedrijfsruimte te koop in Amsterdam op korte termijn wenst te verkopen, kies dan voor een directe verkoop aan Brownlake. We kunnen u ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, het beste aanbod garanderen en u van enkel de beste verkoopvoorwaarden. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner, zo ook in Amsterdam. Met onze hands-on werkwijze en marktkennis kunnen wij snel schakelen, zodat u in alle gevallen verzekerd bent van een fijne verkoop.

Contact

Voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Amsterdam, kunt u eenvoudig een aanvraag doen middels ons online contactformulier. Onze taxateurs nemen uw aanvraag spoedig in behandeling en zorgen voor een snelle taxatie. Voor direct contact kunt ons bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod