4.5/5

Bedrijfsruimte te koop Amstelveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfsruimte te koop in Amstelveen, maar heeft u nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsmatig vastgoed. Zo verzorgen wij regelmatig de verkoop van bedrijfsruimte zoals kantoorpanden, logistiek vastgoed, hotels en winkelpanden en faciliteren een soepele verkoop. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u te allen tijde verzekerd van een marktconform aanbod op uw bedrijfsruimte te koop in Amstelveen. Benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier.

Bedrijfsruimte in Amstelveen te koop staan? Brownlake brengt het beste aanbod

Ongeacht het type bedrijfsruimte dat u wenst te verkopen, kunt u van Brownlake het beste bod op de markt ontvangen. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw bedrijfsruimte binnen één werkdag taxeren. Als landelijk opererende beleggingsvehikel brengen wij in alle gevallen een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en is voorafgaand bouwtechnische onderzoek geen onderdeel van de taxatie. Uw bedrijfsruimte kan zowel in een verhuurde als in een achterstallige onderhoud staat verkeren. We bekijken graag de mogelijkheden en zien direct het potentieel. Zo zorgen wij na een aankoop voor een renovatie of een gehele transformatie en bent u op korte termijn uw bedrijfsruimte kwijt. Als u bedrijfsruimte te koop heeft staan op Commerce Parc, De Loeten, Legmeer of elders in Amstelveen, neem dan contact op met Brownlake. U kunt uw bedrijfsruimte geheel kosteloos en vlot verkoop aan ons.

Verkoop uw bedrijfsruimte aan Brownlake

Zo ook in Amstelveen kozen vele verkopers van bedrijfsruimte voor een directe verkoop aan Brownlake. Met ons bewezen trackrecord en lokale marktkennis kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van uw bedrijfsruimte, tot het uitbrengen van een aanbod. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en verzekert u van enkel de beste verkoopvoorwaarden, waarbij de gemaakte afspraken centraal worden gesteld.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? We leggen u graag uit hoe wij te werk gaan en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Zo kunnen wij uw bedrijfsruimte te koop in Amstelveen in de meeste gevallen al binnen één werkdag taxeren. Voor een persoonlijk gesprek met onze taxateurs, belt u naar 085 401 3900 of stuur een mail met uw vraag naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod